• De mooiste designs

    maken de beste uitstraling

    Als je naar buiten gaat met je bedrijf, wil je niet alleen herkenbaar zijn, je wilt dat op een goede manier en zeker zijn van je zaak. Een goede presentatie helpt daarbij.

    Dat wil ik ook
    maken de beste uitstraling

Het beste design

vormt zich naar jou én je klanten

Als ondernemer zal je jezelf hoe dan ook moeten presenteren. Jouw presentatie is in de eerste plaats niet voor jou bedoeld, maar voor je publiek, klanten en doelgroep. Daarom is het belangrijk om een passend design te vinden voor jou én je doelgroep. Zodat je ook de juiste mensen aanspreekt met je visitekaartje. Het oplossen van die puzzel is onze passie.

Het maken van de juiste keuzes op dit gebied is natuurlijk maatwerk. Ons is geen uitdaging te gek, wij horen graag je verhaal. Naar aanleiding van dat verhaal maken we een passend plan, met daarbij een passende offerte.

Klinkt goed?

Nu regelen!

Wat anderen over ons zeggen

zegt eigenlijk genoeg

Sjoske Cornelissen

Sjoske Cornelissen

eigenaar van / Sjoske Media

"Aan Jaro heb je een hele goeie. Hij luistert goed naar je wensen en doet daar op zijn eigen manier iets mee. Hij blijft geïnteresseerd, ook nadat een project is afgerond. Als ik iets wil veranderen aan mijn website, doet hij dat meteen. Ga met 'm in zee en je begrijpt meteen wat ik bedoel."

Bas Sweegers

Bas Sweegers

Directeur / Bas-events

Bas-Events is in een korte tijd erg gegroeid en wat wij misten was een duidelijke marketing naar buiten toe. Wij als bedrijf kwamen er niet uit en Jaro komt keer op keer met top ideeën naar ons toe. Hij ontzorgt ons en dat geeft onwijs veel rust. Dat wij inmiddels al vele jaren met Jaro samenwerken spreekt dus voor zich.

Dennis Houkes

Dennis Houkes

Directeur / Jewe Inexor

Wij zijn ontzettend blij met de flexibele en snelle wijze waarop onze site en ons nieuwe logo gestalte hebben gekregen. Jaro heeft zich perfect verplaatst in onze visie en vertaalde dat naar onze nieuwe uitstraling. Hij heeft er meer uitgehaald dan wat wij voor ogen hadden. Bedankt.

De Zwaan Uitvaarten

De Zwaan Uitvaarten

Utrecht

Jaro is een snelwerkende creatieve professional. Hij heeft de huisstijl van De Zwaan Uitvaarten prachtig vormgegeven en een mooie mix gemaakt van onze wensen en zijn eigen ideeën. Hij is proactief en brengt ons vaak verder in ons beeldend denken. De prijs-kwaliteit verhouding van zijn diensten is heel aantrekkelijk. En als we andere professionals zoeken, helpt hij ons verder met zijn steeds groter wordende netwerk. Kortom, op AIM Amsterdam doe je nooit tevergeefs een beroep.