Over AIM Amsterdam

en wat werken met ons zo leuk maakt

Werken met AIM

en waarom we doen wat we doen

Bij AIM houden we van directe communicatie. Makkelijk te bereiken en meteen helder antwoord op je vragen. Dat is het voordeel van een kleine organisatie als AIM. We werken aan dromen met onbegrensde passie. Binnen AIM zijn een hoop disciplines vertegenwoordigd en omdat wij mooie dingen maken, verzamelen we ook mooie mensen om ons heen. Het resultaat van een bijzondere visie: mensen en organisaties verbinden met elkaar. Zo kunnen wij jou ook makkelijker helpen en voorzien van de juiste tools om jouw onderneming tot een succes te maken. Iedereen blij!

de persoon achter AIM

Naast dat harde werken zijn wij ook een stel leuke mensen waar je een goed gesprek mee kunt hebben. Dat doen we dan ook graag bij een kopje koffie.

tijd voor een afspraak!
Jaro Wetzer

Jaro Wetzer

Commercieel, Vormgever, Dromer, Gepassioneerd, Doener, Toegewijd

 

Al ons plezier

zit in onze producten

Dat ons werk onze passie is zie je terug in de producten die we maken. We nodigen je dan ook van harte uit om een kijkje te komen nemen. Heb je vragen? Neem even contact op. We helpen je graag verder.

 vraag

 

Websites

Websites

De online identiteit van organisaties versterken en bezoekers (en andere ondernemers) aanzetten tot actie. Dat is wat we doen.

Ontwerp

Ontwerp

Het karakter en de branding van organisaties onder de loep nemen en zo precies die onderscheidende identiteit realiseren waardoor jouw droom tastbaar wordt.

Advies

Advies

Iedere ondernemer is ooit begonnen met een droom en iedere onderneming is uniek. AIM gelooft dat iedereen elkaar iets te vertellen heeft en is graag jouw luisterend oor. Wij denken met je mee om het zetten van de volgende stap mogelijk te maken.

Teksten

Teksten

Wij vertellen jouw verhaal op de manier die bij jou en je doelgroep past. Je commerciële en informatieve teksten verzorgen wij dan ook met veel plezier.

 

Wat anderen over ons zeggen

zegt eigenlijk genoeg

Sjoske Cornelissen

Sjoske Cornelissen

eigenaar van / Sjoske Media

"Aan Jaro heb je een hele goeie. Hij luistert goed naar je wensen en doet daar op zijn eigen manier iets mee. Hij blijft geïnteresseerd, ook nadat een project is afgerond. Als ik iets wil veranderen aan mijn website, doet hij dat meteen. Ga met 'm in zee en je begrijpt meteen wat ik bedoel."

Bas Sweegers

Bas Sweegers

Directeur / Bas-events

Bas-Events is in een korte tijd erg gegroeid en wat wij misten was een duidelijke marketing naar buiten toe. Wij als bedrijf kwamen er niet uit en Jaro komt keer op keer met top ideeën naar ons toe. Hij ontzorgt ons en dat geeft onwijs veel rust. Dat wij inmiddels al vele jaren met Jaro samenwerken spreekt dus voor zich.

Dennis Houkes

Dennis Houkes

Directeur / Jewe Inexor

Wij zijn ontzettend blij met de flexibele en snelle wijze waarop onze site en ons nieuwe logo gestalte hebben gekregen. Jaro heeft zich perfect verplaatst in onze visie en vertaalde dat naar onze nieuwe uitstraling. Hij heeft er meer uitgehaald dan wat wij voor ogen hadden. Bedankt.

De Zwaan Uitvaarten

De Zwaan Uitvaarten

Utrecht

Jaro is een snelwerkende creatieve professional. Hij heeft de huisstijl van De Zwaan Uitvaarten prachtig vormgegeven en een mooie mix gemaakt van onze wensen en zijn eigen ideeën. Hij is proactief en brengt ons vaak verder in ons beeldend denken. De prijs-kwaliteit verhouding van zijn diensten is heel aantrekkelijk. En als we andere professionals zoeken, helpt hij ons verder met zijn steeds groter wordende netwerk. Kortom, op AIM Amsterdam doe je nooit tevergeefs een beroep.

Gedane zaken

en waarom we zo van deze projecten genoten hebben

Ingewikkeld, simpel, langdurige klussen of opdrachten-binnen-één-dag; we realiseren voor veel verschillende organisaties de meest uiteenlopende projecten. Projecten waar we enorm trots op zijn! Hieronder kun je een kijkje nemen bij eerdere projecten.