• de helderste teksten geschreven

    Door de beste professionals

    Het schrijven van een goede tekst is een vak apart. Omdat wij weten hoe belangrijk het is om je boodschap helder te formuleren werken wij alleen met de beste tekstschrijvers.

    dat zoek ik!
    Door de beste professionals

Een scherpe pen

is goud waard

Weten wat je boodschap is, dat is misschien al de helft van een goede tekst. Hoewel we allemaal hebben leren schrijven op de basisschool, blijft het een vak apart. Omdat wij ons hiervan bewust zijn, werken we voor de helderste teksten samen met de beste schrijvers. Zij helpen je niet alleen de juiste toon te vinden maar ook je boodschap helder te formuleren en bij je klant te krijgen.

Wij vertellen jouw verhaal op de manier die bij jou en je doelgroep past. Je commerciële en informatieve teksten verzorgen wij dan ook met veel plezier. Teksten waarmee je bij de klant kunt komen, daar durven wij onze handtekening onder te zetten!

Wat anderen over ons zeggen

zegt eigenlijk genoeg

Sjoske Cornelissen

Sjoske Cornelissen

eigenaar van / Sjoske Media

"Aan Jaro heb je een hele goeie. Hij luistert goed naar je wensen en doet daar op zijn eigen manier iets mee. Hij blijft geïnteresseerd, ook nadat een project is afgerond. Als ik iets wil veranderen aan mijn website, doet hij dat meteen. Ga met 'm in zee en je begrijpt meteen wat ik bedoel."

Bas Sweegers

Bas Sweegers

Directeur / Bas-events

Bas-Events is in een korte tijd erg gegroeid en wat wij misten was een duidelijke marketing naar buiten toe. Wij als bedrijf kwamen er niet uit en Jaro komt keer op keer met top ideeën naar ons toe. Hij ontzorgt ons en dat geeft onwijs veel rust. Dat wij inmiddels al vele jaren met Jaro samenwerken spreekt dus voor zich.

Dennis Houkes

Dennis Houkes

Directeur / Jewe Inexor

Wij zijn ontzettend blij met de flexibele en snelle wijze waarop onze site en ons nieuwe logo gestalte hebben gekregen. Jaro heeft zich perfect verplaatst in onze visie en vertaalde dat naar onze nieuwe uitstraling. Hij heeft er meer uitgehaald dan wat wij voor ogen hadden. Bedankt.

De Zwaan Uitvaarten

De Zwaan Uitvaarten

Utrecht

Jaro is een snelwerkende creatieve professional. Hij heeft de huisstijl van De Zwaan Uitvaarten prachtig vormgegeven en een mooie mix gemaakt van onze wensen en zijn eigen ideeën. Hij is proactief en brengt ons vaak verder in ons beeldend denken. De prijs-kwaliteit verhouding van zijn diensten is heel aantrekkelijk. En als we andere professionals zoeken, helpt hij ons verder met zijn steeds groter wordende netwerk. Kortom, op AIM Amsterdam doe je nooit tevergeefs een beroep.

 

Websites

Websites

De online identiteit van organisaties versterken en bezoekers (en andere ondernemers) aanzetten tot actie. Dat is wat we doen.

Ontwerp

Ontwerp

Het karakter en de branding van organisaties onder de loep nemen en zo precies die onderscheidende identiteit realiseren waardoor jouw droom tastbaar wordt.

Advies

Advies

Iedere ondernemer is ooit begonnen met een droom en iedere onderneming is uniek. AIM gelooft dat iedereen elkaar iets te vertellen heeft en is graag jouw luisterend oor. Wij denken met je mee om het zetten van de volgende stap mogelijk te maken.

Teksten

Teksten

Wij vertellen jouw verhaal op de manier die bij jou en je doelgroep past. Je commerciële en informatieve teksten verzorgen wij dan ook met veel plezier.